Je wilt je eetpatroon nu echt gaan veranderen, maar het is gewoon f*cking moeilijk. I get it! Je hebt gewoon iemand nodig die je ondersteunt. Die je een liefdevolle schop onder je bevallige kont geeft of gewoon een lekker recept voor die momenten dat je gewoon echt geen tijd hebt.

Je eet al een tijdje VEGAN. Dat gaat je goed af, iets te goed misschien want de kilo’s vliegen er aan! Hoezo is vegan eten zo gezond? Wat gaat er hier fout? Je hebt iemand nodig die met je meekijkt waar het misgaat. Én je wil lekker blijven eten natuurlijk.

Of misschien is plantaardig eten helemaal nieuw voor je maar je weet wel dat je de stap wilt maken. Je weet dat het nodig is. Maar hoe?? Dat weet je dan weer niet zo goed.

‘Het uitgangspunt bij al mijn werk is LIEFDE. In mijn wereld eten we het Dieet van de Liefde. Alles wat we veranderen, veranderen we vanuit liefde. Liefde voor onszelf en voor het leven en niet in de laatste plaats voor de wereld, de mensen en de dieren. Als het goed is voor de wereld is het goed voor jou.’

Je hebt behoefte aan een reset, niet alleen voor je magnifieke body, maar zeker ook voor je mind and soul. Een reset die je kan doen op elk moment van het jaar en dat je weet: dit is ECHT goed voor mij. Je voelt de nourishement. De zorg en ware voeding. Je weet dat het gewoon niet beter kan.

Je wilt je ook gesteund voelen. Jij bent ook maar een mens en voor je het weet neemt de routine van het dagelijkse leven het weer over van je mooie plannen en voornemens.

‘Als moeder van drie mensenkinderen en een beestenboel, vrouw van, kundalini-student, ondernemer en ook nog mezelf weet ik hoe lastig het kan zijn dingen te veranderen. Je MOET er echt de tijd voor nemen, vertrouwen dat je nieuwe routines zult opbouwen. Dat er een moment komt dat al het nieuwe normaal geworden is. Maar tot die tijd is wat hulp echt wel handig.’

Als bovenstaande op jou van toepassing is en je wil graag weten wat ik voor je kan doen stuur me dan een mail naar:

Tessa@tessaswereld.nl